Attractieparken in de omgeving van ons vakantiepark

Duinen Zathe (Appelscha 7 km)

Attractiepark Duinen Zathe is een attractiepark voor jong en oud. Het park staat garant voor een dag vol plezier, vermaak en vertier. Naast de attracties is er een overdekt theater.

Meer info: Duinen Zathe

Doolhofpark (Bakkeveen 25 km)

Lekker dwalen in de drie doolhoven… waarbij het nog een hele klus is om de uitgang te vinden. Uniek is de traditionele speeltuin, waarbij de kinderen zelf in actie moeten komen om de toestellen te laten bewegen. Het Doolhofpark ligt samen met Grillrestaurant De Dwaler midden in een bosrijke omgeving. Combineer dit en je hebt een prachtige dag in Bakkeveen!

Meer info: Doolhofpark

Drouwenerzand (Drouwen 32 km)

Een park met leuke kinderattracties zoals botsauto’s, trampolines, een ezelbaan, etc. Inclusief onbeperkt koffie, thee, soep, frietjes, frikandel, ijsjes. Lekker!

Meer info: Attractiepark Drouwenerzand.nl

DX Adventurepark (Gasselte 32 km)

DX Adventurepark in Gasselte is het grootste open waterpark van Nederland. In dit park kun je met het hele gezin of met je vrienden volop plezier beleven. De topattractie is een spectaculaire waterschans die zelfs bij de echte waaghalzen zorgt voor een adrenalinekick. Het aquapark is een parcours waarop je kunt glijden, klimmen, slingeren, klauteren, balanceren en zelfs gelanceerd kan worden vanaf de blob.

Meer info: DX Adventurepark

Rijk der Kabouters (Eext 33 km)

Het familiepark voor kabouterliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen. Het Rijk der Kabouters is uitstekend geschikt voor kinderen tot ongeveer 8 jaar. Je vindt er geen schreeuwende attracties maar een rustig familiepark met een leuk kabouterbos en een speeltuin met veilige speelattributen. In het kabouterbos is een wandeling uitgezet over de kronkelpaadjes door het woongebied van de kabouters. Als je uitgekeken bent in het bos kun je heerlijk spelen in de speeltuin.

Meer info: Rijk der Kabouters

Familiepark Nienoord (Leek 34 km)

Het Familiepark Nienoord is een recreatiepark met een grote kindvriendelijke speeltuin, kinderboerderij met diverse zeldzame huisdierrassen, modelspoorexposities en diverse modelspoorbanen met stoom- en motortractie. In de overdekte speelhal (ideaal bij wat slechter weer op je vakantie) is een van de grootste apenkooien van Noord-Nederland met maar liefst vier verdiepingen, dus veel klauterplezier voor iedereen.

Meer info: Familiepark Nienoord

Speelpark Sprookjeshof (Zuidlaren 34 km)

Sprookjespark, speelpark en een kinderboerderij. Voor de ouders is er o.a. een casino.

Meer info: Sprookjeshof

Kabouterland (Exloo 39 km)

In het hart van het Drentse dorpje Exloo ligt Kabouterland. Een leuk dagje uit vol met kabouters, trollen, dieren en volop speelgelegenheid in diverse speeltuinen zowel binnen als buiten.

Meer info: Kabouterland

Attractiepark Slagharen (Slagharen 43 km)

Beleef een avontuurlijke dag met je familie en vrienden. Vliegen, varen, rijden, glijden, klimmen, zweven, duiken, zwemmen…. alles kan. Je hebt onbeperkt toegang tot meer dan 40 attracties en shows. Dat betekent dat je zo vaak als je maar wilt in jouw favoriete attracties mag.

Meer info: Attractiepark Slagharen

Ga terug naar Omgeving